август 17, 2022

Авто Маниаци

Автоманиаци – всичко за автомобилните маниаци на едно място

Mercedes-Benz E-Class All-Terrain

Mercedes E-Class All-Terrain дебютира на ежегодното международно автомобилно изложение в Париж през 2016 г. Разграничаването на новия продукт от стандартното комби клас Е не е трудно, той има голяма радиаторна решетка с две големи двойни ребра в метален цвят. Производителят използва подобен дизайнерски ход в своите кросоувъри. Оборудването на новостта с такава скара трябва да подчертае нейния офроуд характер. Наред с други атрибути, заслужава да се отбележи специална подплата, изработена от черна неоцветена пластмаса на первазите. брони и арки на колелата. Те трябва да предпазват лаковото покритие на панелите на каросерията от чакъл и пясък, излизащи изпод колелата, когато се движат по черен път. Също така, за да се подобри способността за бягане, бяха инсталирани колела с диаметър 19 инча с увеличен гумен профил, а система за задвижване на всички колела е инсталирана дори в основните конфигурации.
Размери Mercedes E-Class All-Terrain

Mercedes E-Class All-Terrain е пълноразмерен комби за всички терени. Габаритните му размери са: дължина 4923 мм, ширина 1852 мм, височина 1468 мм, междуосие 2939 мм, а размерът на просвет зависи от режима на работа на въздушното окачване. При стандартна работа просветът от земята варира от 121 до 156 милиметра. Но можете да включите офроуд режима, като в този случай автомобилът ще се издигне и просветът му ще бъде 176 милиметра. Този режим работи изключително при скорости под 35 километра в час. В сравнение с конкурентите комбито не се различава с висок просвет и е по-вероятно да се кара по пътища с лоши условия, отколкото извън пътя.

Багажникът на Mercedes E-Class All-Terrain може да ви зарадва със своята просторност, с повдигнати облегалки на втория ред седалки, отзад остават цели 670 литра свободно пространство. Това е повече от достатъчно за ежедневни задачи като пътувания до търговския център за пазаруване или посещение на фитнес с чанта. Комбито също ще се окаже доста практично, ако решите да отидете с цялото семейство в страната. Вторият ред седалки може да се сгъне, за да се освободят до 1820 литра свободно пространство.
Двигател и трансмисия Mercedes E-Class All-Terrain

До този момент Mercedes E-Class All-Terrain на вътрешния пазар е оборудван с един силов агрегат, девет-лентова автоматична скоростна кутия с променлива скоростна кутия и система за задвижване на всички колела. Въпреки че в началото на продажбите няма избор като такъв, но предлаганите агрегати са доста универсални и способни да разкрият всички аспекти на такъв многостранен автомобил. Тя ще се хареса както на любителите на тихото и икономично шофиране, така и на любителите на шофирането.

Двигателят на Mercedes E-Class All-Terrain е двулитров редови четирицилиндров двигател с тежко гориво. Благодарение на добрия обем и турбокомпресор, инженерите успяха да изцедят 194 конски сили при 3800 об / мин и 400 Нм въртящ момент в диапазона от 1600 до 2800 оборота на коляновия вал в минута. С такъв силов агрегат комбито се ускорява до скорост от сто километра в час за около 8 секунди, а таванът на скоростта ще бъде 232 километра в час. Дизеловите двигатели са известни с добър въртящ момент при ниски обороти на коляновия вал и добра икономия на гориво. Разходът на гориво на Mercedes E-Class All-Terrain ще бъде 5,1 литра дизелово гориво на сто километра в комбинирания цикъл.

Оборудване

Mercedes E-Class All-Terrain има богата техническа плънка. Вътре ще намерите много полезни устройства и гениални системи, предназначени да направят пътуването ви комфортно, интересно и най-важното, безопасно. И така, автомобилът е оборудван със: седем въздушни възглавници, стандартни сензори за паркиране, камера за задно виждане, климатик, аксесоари с пълна мощност, кожен интериор, електрически регулируеми седалки, отопление, асансьор, параметри за вентилация и памет, първокласна аудио система, пълен LED оптика, стандартна навигационна система и дори въздушно окачване, благодарение на което можете да променяте клиренса в зависимост от предпочитанията на водача и пътните условия.

Mercedes E-Class All-Terrain е в крак с времето, има стилен и динамичен дизайн, който перфектно ще подчертае характера и статута на собственика му. Такава кола няма да се слее със сивия ежедневен поток и няма да се изгуби на големия паркинг на бизнес центъра. Салонът е царство на лукса, ексклузивни довършителни материали, проверена ергономичност и безкомпромисен комфорт. Дори дългото пътуване няма да ви създаде излишни неудобства. Вътре ще намерите много интелигентни системи и полезни джаджи, които ще ви предпазят от отегчение по време на шофиране и значително ще улеснят работата на автомобила. Производителят е наясно, че колата не е високотехнологична играчка и на първо място, тя трябва да доставя удоволствие по време на шофиране. Ето защо под капака на комбито има мощен и модерен двигател, който е квинтесенцията на иновативните технологии, дългогодишен опит в областта на машиностроенето и легендарно немско качество. Mercedes E-Class All-Terrain ще продължи много километри и ще ви даде незабравимо шофиране.